so logo new

logoSi

  СИГНАЛИ

  В Столичен инспекторат сигнали, жалби и предложения се приемат в писмена форма, по електронен път или вербално.

  Писменият документ трябва да съдържат трите имена, адрес за кореспонденция на подателя и телефон за връзка. Може да се подаде лично в деловодството на Столичен инспекторат – ул. Париж №5 или по пощата на адрес: София 1000, ул. Париж №5, Столичен инспекторат;
  По електронен път сигнали, жалби и предложения се подават на:
  email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;
  факс на Столичен инспекторат - 02/937 72 21;
  чрез различни платформи, с които СИ работи;
  Вербално
  Неспешни сигнали се подават целогодишно и денонощно на  телефон 02/987 5555  в Оперативен център на Столичен инспекторат, като задължително се посочва телефон и фамилия на подаващия сигнала.
  В приемния ден на Директора на СИ - всяка сряда от 09:00 до 12:00 часа.

  По този ред се приемат сигнали и жалби за нерегламентирано изгаряни отпадъци и други проблеми свързани с качеството на атмосферния въздух, които са в компетенциите на Столичен инспекторат.

  Приетите сигнали, жалби и предложения се разглеждат от Столичен инспекторат при условията на Административно-процесуалния кодекс или се препращат към компетентните органи.
  Сигналите, жалбите и предложенията се обработват при спазване изискванията за защита на личните данни. Съгласие за обработване на лични данни не се изисква. Обработването се извършва за изпълнение на законови задължения и при упражняване на официални правомощия.
  На вербално постъпилите сигнали, жалби и предложения не се изпраща обратен отговор за резултата.

  Анонимни сигнали и предложения не се обработват !