so logo new

logoSi

  Новини

  Продължава миенето с временно затваряне на улици за движение под формата на карета в район „Възраждане“


  В район „Възраждане“ от 9 до 22 юни е създадена организация за временно затваряне на улици от 07.30 до 16.00 ч. под формата на „каре“ за измиването им. Днес екипите извършват дейността между бул. „Ген. М.Д.Скобелев“, бул. „Христо Ботев“, ул. „Позитано“, бул. „Тодор Александров“ , както и каре между бул. „Кн. Мария Луиза“, бул. „Христо Ботев“, ул. „Позитано“ и бул. „Тодор Александров“.
  Обръщаме внимание на водачите на МПС да преместят колите си от улиците, по които се мие. Автомобилите, които възпрепятстват изпълнението на дейността ще бъдат премествани принудително. По тези улици, които попадат в карета, за периода на миене движението, престоят и паркирането ще бъде временно забранен, както ще бъдат закрити зоните за платено паркиране – „синя“ и „зелена“ зона и „служебен абонамент".
  Информация за това, кога ще се извършва дейност МИЕНЕ може да се намери на сайта на Столичен инспекторат в банер МИЕНЕ , ГРАФИЦИ и та телефон на Оперативния център9.6.
  В дневна смяна днес, също така миене на улици по график се извършава в районите „Подуяне“, „Красно село“, „Нови Искър“, „ Лозенец“, „Илинден“, „Красна поляна“ и „Витоша“.

  Контрол по изпълнението се осъществява от Столичен инспекторат.viber image 2021 06 09 11 52 08viber image 2021 06 09 11 52 03