При извършените проверки от 13-15.03.2018 г. за неправилно паркиране около Борисовата градина, в двата района "Средец" и "Изгрев", инспекторите са установили над 50 броя нарушители, които са пракирали неправилно. 

На основание чл. 28 ал 1. т.7 НОД ТСО са съставени 40 броя констативни протоколи с предписание и на място са издадени 6 броя фишове в размер на 50 броя на нарушители. 
Проверките продължават. 

Продължава дейност :"миене с автоцистерна с маркуч"  днес  на 12 март през дневна смяна в следните райони:
Слатина – Терминал 1 и 2 и ул. „Продан Таракчиев“
Илинден – бул. "Сливница"
Сердика – ул. "Каменоделска"
Надежда – ул. „Никола Жеков“
Извършва се и механизирано метене на Южната дъга. 

Екипи на Столичен инспекторат следят за качеството на дейността.

Днес на 11 март продължи да се извършва миенето на оснавни булеварди и улици в столицата през деня в следните райони - "Подуяне", "Връбница", "Слатина", "Надежда", "Младост" и "Люлин". Контрол по качеството осъществяват екипи на Столичен инспекторат.Lulin Slivnica

1. бул. "Сливница" в район "Люлин"Mladost Filip Avramiov

2 .ул. "Филип Аврамов" в район "Младост"Podujane I bg armija

3. ул. "Първа Българска армия" в район "Подуяне"vrabnica Han Kubrat

4. бул."Хан Кубрат" в район "Връбница"

5.бул. "Хан Кубрат" в район "Надежда"

6. бул. "Шипченски проход" в район "Слатина"Nadejda HanKubratSlatina 6ip4enski


На 10 и 11.03.2018 г. /събота и неделя/ ще се извърши дейност "Миене с автоцистерна с маркуч". 

Карта

Поредно посегателство на инспектори при проверка, но в този случай и на служител на полицията.

Днес на 09.03.2018 г. при извършване на проверка  в  район "Панчарево " след подаден сигнал от гражданин се стигна до инцидент.  

Сигналът е  за това, че при извършване на строителни дейности в частен имот между с. Панчарево и с. Кокаляне, бетоновозът при излизане от обекта разрушава тротоара. По време на самата  проверка съвместно с полицаи от 8 - РУ на СДВР, жаблоподателят се нахвърля агресивно  с обидни думи върху инспекторите и проявява неконтролируемо поведение и към органите на реда като наняся телесна повреда на един от полицаите. Лицето е задържано в полицейското управление до изясняване на случая.

При извършената проверка на строителния обект не са констатирани нарушения, но инспекторите са съставили констативен протокол с предеписание да не се допуска замърсяваоне на общинските площи около строежа.