so logo new

logoSi

    Новини

    По повод сигнали на граждани за натрупани едрогабаратни отпадъци в Младост 4


    По повод сигнали на граждани в социалните мрежи, живущи в ж.к. Младост 4, за натрупани едрогабаритни отпадъци около контейнерите между бл. 474 и 480 на ул. "Васил Радославов" дава повод да припмним за поред път, че това е вследствие на неспазване на графика за изхвърляне на този вид отпадък. От страна на инспектората провеката по GPS показва, че графикът е спазен, а именно за тази част на район "Младост" е петък. Това означава, че гражданите следва да оставят отпадък, който е различен от битовия, вечерта прeди деня на извозване или рано сутринта. В противен случай се получават тези гледки и недоволство от страна на изрядните жители. 
     ГРАФИЦИТЕ за едрогабаритни отпадъци са достъпни на страницата на Столичен инспекторат, в районните администрации и  раздадени на управители на етажна собственост.  На тел. 02 987 55 55 в Оперативния център на Столичен инспекторат може да се получи информация също така.

    Днес работата в Младост 4 по събиране иviber image 2020 10 16 11 03 47 извозване на едрогобаритния отпадък тече по график и местата от сигналите са почистени.viber image 2020 10 16 11 02 32